"L´escriptor es aquell a qui escriure li resulta més difícil que a la resta de persones". Thomas Mann.

"La terra de ma terra és pols del meu camí
que a mon dolor s’aferra i mai no fuig de mi." Bernat Artola.



dimecres, 6 de desembre del 2017

Amb els amics seguint al C.D. Castelló.

11 de juny de 1989. Castàlia. C.D. Castellón 0 R. Mallorca 0. A la següent setmana ascens a 1ª divisió al Plantío de Burgos. Al vídeo de Josety TV imatges dels dos partits i de l´alegria de tots, aficionats i no aficionats, a Lledó i plaça Major. El C.D. Castelló una vegada més símbol de la ciutat. I com el blog està substituint al meu vademècum físic on guarde les meues dèries albinegres, ací plasme la visita d´uns Peláez molt joves i albinegres a l´estadi. Ja fa temps ho vaig veure a la tele i ara que he descobert on apareixia ho publique per recollir el record i de pas demostrar que he tingut pèl.
Minut 7:41 imatge dels amics.


Imatges: la plaça Major desbordada de la joia dels aficionats i l´alegria dels jugadors a Burgos.  



3 comentaris:

  1. Como bien sabes, mi memoria futbolera es equivalente a la que pueda tener un gasterópodo sobre la llegada del humano (no sabemos si hombre, mujer o intermedio, que sobre su condición sólo puede decirlo Neil) a la luna, y en aquella fecha todavía no se había producido mi traslado a Siberia, que eso habría sido una razón para recordar el ascenso (a primera, no a la luna).
    Por inferencia, si tu tenías pelo yo también lo tendría.
    Goles por la escuadra.

    ResponElimina
  2. Contestación SIMULTANEA "DARDO":
    Contraste entre los dos comentaristas, J.L. buena memoria futbolera mientras J.J. no, sencillamente porque no está entre tus aficiones. Curioso que aparece "Siberia" en muchas ocasiones ligada al C.D.CS o al menos a mi vida particular albinegra, verbigracia el primer partido que con infantil cabellera y de la mano de mi padre acudí a Castalia en noche gélida, capítulo ya relatado...
    Gracias a los dos.

    ResponElimina